VR Transpointin FTL-auto

Johtava massojen kuljettaja kotimaassa ja idän liikenteessä

VR Transpoint tarjoaa rautatielogistiikan palveluja sekä massatavara- ja kansainvälisen logistiikan palveluita maanteillä


VR Transpointin asiakkaita ovat kotimaiset ja kansainväliset metsä-, metalli- ja kemianteollisuuden yritykset sekä suuret ja keskisuuret yritykset, jotka tarvitsevat logistisia ratkaisuja massatavarakuljetuksissa. Myös huolitsijat ja muut logistiikka-alan toimijat ovat tärkeitä asiakasryhmiä.

Tavoitteenamme on tuottaa kilpailukykyisiä ja yhdessä asiakkaiden kanssa kehitettyjä kuljetusratkaisuja, joissa junat ja rekat täydentävät toisiaan.

Kilpailukykyämme parannamme  hyödyntämällä uusinta teknologiaa tavaravirtojen seurannassa, varastopalveluissa sekä kuormaus- ja siirtotehtävissä. 

Kuljetuskalustomme joustaa vaihtuvien tilanteiden mukaan ja tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin kuljetustapoihin – junalla, autolla tai niiden yhdistelmällä.

VR Transpointin laaja palveluvalikoima, kattava verkosto sekä monipuoliset sähköiset palvelut tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyisiä kuljetuksia niin kotimaassa kuin ulkomailla.