Kivimiesten kädet

Mitä meille kuuluu?

Uutishuoneesta löydät tuoreimmat tiedotteet, uusimpia videoita, blogipostauksia ja muita ajankohtaisia asioita. Täältä löydät myös kaikki konsernimme sosiaalisen median kanavat. Lisää matkustajaliikennettä koskevia asioita löydät osoitteesta vr.fi

Valitse oma tapasi pysyä ajan hermolla kuulumisistamme ja kerro, miten voimme auttaa. Mediaa palvelee viestintäyksikkömme.

Seuraa meitä

@VRuutiset

VR Groupin virallinen tili, missä kerromme kuulumisia, kuuntelemme ja keskustelemme.

@VRpalvelu

Matkustajaliikenteen asiakaspalvelumme auttaa sinua päivittäin kello 7-22.

@VRTrack

Tule keskustelemaan infrasta, inframalleista ja alaa eteenpäin vievistä asioista.

Instagram

Kuvallista tietoa ja fiiliksiä raiteilta! Seuraa ja pysy ajan tasalla. 

Junablogi

Blogin tavoitteena on kertoa junaliikenteestä, sen sujuvuudesta ja siitä, mitkä kaikki asiat vaikuttavat liikenteeseen. Haluamme kertoa, millaista työtä VR-konsernissa tehdään ja millaisia eri alojen ammattilaisia meillä on töissä varmistamassa liikenteen ja palvelujen toimivuutta.

Facebook

 Facebook: VR Yhteisellä matkalla

 Facebook: VR InterRail
Matkustajaliikenteellä on Facebookissa kaksi tiliä. VR Yhteisellä matkalla-tililtä saat asiakaspalvelua päivittäin kello 7-22.

 

VR Groupin viestintäpolitiikka perustuu konsernin arvoihin, visioon, perustehtävään ja liiketoimintastrategioihin. Viestintä on ennakoivaa, vuorovaikutteista ja luotettavaa.

Kerromme asioista oma-aloitteisesti asiakkaille, muille sidosryhmille ja henkilöstöllemme. Tietoja annetaan niin aikaisessa vaiheessa kuin mahdollista tinkimättä kuitenkaan luotettavuudesta nopeuden kustannuksella.