Opiskelijayhteistyö

Tuorein tieto, osaaminen ja uudet ajatukset ovat opiskelijoilla, siksi panostamme opiskelijayhteistyöhön.

Tule meille kesätöihin, harjoitteluun tai tekemään opinnäyte- tai projektityö. Ilmoitamme kesätyöpaikat ja harjoittelupaikat avoimissa työpaikoissamme.

VR Track käynnistää tänä vuonna uudenlaisen trainee-ohjelman, johon valitut pääsevät tutustumaan yhtiön toimintaan monesta eri näkökulmasta, ja jonka jälkeen on tarjolla vakituinen työpaikka talossa. Lue Duunitorin artikkelista, millaisena VR Trackin nuoret asiantuntijat näkevät työpaikkansa. 12 kuukauden mittainen VR Track Trainee -ohjelma on suunnattu tekniseltä alalta vastavalmistuneille, ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittaneille nuorille osaajille.   

Kesätyöt

VR Group tarjoaa tänä kesänä 100 kesätyö- ja harjoittelupaikkaa eri-ikäisille nuorille muun muassa  asiakaspalvelu-, ratapiha-, toimisto- ja suunnittelutehtävissä konsernin eri liiketoiminnoissa ympäri Suomea.

VR Group on vastuullinen työnantaja, joka haluaa tukea nuorten työllistymistä. Konserni tarjoaa nuorille monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kerryttää työkokemusta. Lisäksi kesätöissä huomioidaan 15-17 -vuotiaat nuoret, joilla on myös mahdollisuus päästä tutustumaan työelämään ja ison yrityksen toimintaan. Lue lisää aiheesta ja tutustu VR:n kesätyöntekijöihin.

Kiitos kaikille kesätyön hakijoille! Saimme huikeat 5 000 hakemusta.